top of page

VÅLERENGA X OFF-PITCH

Et nytt og spennende samarbeid med Vålerenga


Markedssjef i Valerenga Fotball Elite, Mehran Amundsen Ansari er strålende fornøyd med det nye samarbeidet, og påpeker viktigheten av å nå ut til den yngre garde.


- Off-Pitch skal representere oss i NM i eFotball, og i tillegg skal gjengen, med Tobias i spissen være på plass i Fanzone gjennom sesongen. Utover dette kan også våre sesongkortholdere leie lokalene deres (streetfotball) til rabatterte priser, sier Mehran Amundsen-Ansari og fortsetter:


- Dette er et samarbeid som skal engasjere den yngre Vålerenga-supporteren, noe som er veldig viktig for oss, og i tillegg får vi landets beste FIFA-spillere med på laget. Det er kult, avslutter Amundsen-Ansari.


Målet med samarbeidet mellom Vålerenga og Off-Pitch


Gjennom fotball, eFotball, freestyle og streetfotball ønsker vi å engasjere og inspirere flere til å spille fotball på alle slags måter.

Målet med dette samarbeidet er å tilrettelegge for inkludering ved å skape et bedre tilbud for barn og unge.

- Vi er utrolig stolte av å inngå et samarbeid med Vålerenga Fotball Elite. Dette gir oss muligheten til å nå ut til enda flere med vårt budskap, og sammen med klubben ønsker vi å tilrettelegge for et bedre tilbud for barn og unge gjennom egenorganisert idrett, sier Tobias Becks og fortsetter: - Jeg har selv fått mye ut av Vålerenga sine tiltak rundt inkludering og støtte til lokalsamfunnet. Ikke bare får vi representere Vålerenga innen efotball, men vi får også bidra til Vålerengas samfunnsengasjement gjennom vårt prosjekt #AVBANEN.
Dette er spillerne og apparatet som skal representere Vålerenga i NM i eFotball:

  • Magnus Myhrhaug Kristiansen, 21 år fra Oslo. Spiller for landslaget i eFotball, vunnet NM, Representerte Vålerenga Fotball Elite i 2019 og vant eSerien med Arkan Resul - @hyperrfifa

  • Jonas Myhrhaug Kristiansen, 18 år fra Oslo. Et stortalent innen Esporten, spiller på landslaget i eFotball og er broren til Magnus - @offpitch_jonas

  • Vidusan Yoganathan, 24 år fra Jessheim. Var ubeseiret på landslaget i 2022 og har vunnet NM i eFotball - @vidusany

  • Bao Nguyen, 21 år fra Oslo. Var ubeseiret på landslaget i 2022, og har vunnet NM i eFotball - @baonguuyen

  • Trener: Thilip Thangarasa, 32 år, fra Oslo. En av Norges fremste trenere i eFotball, vunnet NM og er for tiden hovedtrener på landslaget - @thangarasa_fifa

Les saken på Vålerenga sine sider her.


72 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page