top of page
4F genser-8.jpg

OM OSS

ooff-pitch fc bilde.png

Off-Pitch

Off-Pitch FC er en ideell organisasjon og fotballklubb som har formål om å fange opp de som faller fra organisert fotball og tilby dem en annen sosialiseringsarena med trygge rammer.

I tillegg til vår ideelle organisasjon har vi Off-Pitch AS som driver  Off-Pitch Sports, det største sportsmerke  for freestyle fotball og street fotball i verden. Uten Off-Pitch  Sports, tidligere 4Freestyle hadde vi ikke kunne bygd opp et tilbud for alternativ fotball i Norge. 

Vi er i hovedsak en klubb for spillere av banen og de som driver med egenorganisert fotball slik som fotballtriksing, streetfotball, Teqball og fotball.

Off-Pitch Arena

 

Off-Pitch Arena ble åpnet i 2020 for å kunne tilby en arena for alle som ønsker å drive med alternativ fotball. Dette senteret er i dag hjemmebanen til Off-Pitch FC, men langt viktigere enn dette - et trygt møtested for alle barn og unge.

 

Den nye arenaen er også med i EA Sports FIFA23, samt EA FC 24 og eksponeres for millioner av spillere.

Det er også  den  eneste arenaen fra Norden i spillet hvor verken Ullevaal, Kampen eller Friends Arena er tilgjengelig. 

 

Arenaen er også nå hjemmebanen til flere av verdenselite utøvere innenfor idrettene freestyle football, FIFA, street fotball og Teqball.

 

Vårt Team

Off-Pitch administrasjonen består i dag av et lite team, men klubben har flere frivillige i  tillegg til våre utøvere som bidrar til at Off-Pitch FC kan ta det samfunnsansvaret vi gjør, samt tilby egenorganisert fotball til barn og ungdom.

Grunnlegger av Off-Pitch

Tobias Brandal Busæt, også kjent som Tobias Becs, er grunnleggeren av Off-Pitch og har selv gjort karriere ut av freestyle fotball (fotballtriksing). Han har 5 VM gull og flere EM og NM titler, og jobber nå med å hjelpe, støtte og spre gleden av egenorganisert idrett.

I 2012 startet Tobias sportsmerket 4Freestyle  (Off-Pitch), som i dag er det største sportsmerke for freestyle og street fotball. Visjonen til merket er å gi tilbake til sporten med å utvikle nytt og bedre utstyr.

Overskuddet til Off-Pitch gis tilbake til miljøet i form av å støtte ulike arrangementer og sette i stand arenaer som Off-Pitch Arena. Off-Pitch har vært fast samarbeidspartner av VM, EM og NM i freestyle football siden 2013.

befoore after.png
bottom of page