top of page

Er vi din klubb?⚽️❤️

Off-Pitch FC


Vi trenger dere⚽️❤️ Kjære alle sammen,


Vi i Off-Pitch ønsker å ta denne anledningen til å informere dere om hvem vi egentlig er som klubb og hva vi står for. Som en alternativ fotballklubb med fokus på egenorganisert fotball, har vi som mål å bringe frem det kreative i mennesker og bidra til et annerledes tilbud til dagens fotball.


Vi er som en liten klubb


Det er viktig for oss å påpeke at vi som klubb er avhengige av frivillige, og at vi er helt avhengige av støtte fra våre nærmeste for å kunne tilby våre tjenester. Utad kan det se ut som at vi er store og at vi klarer oss godt, men det er ikke realiteten.

Vi har kanskje ikke vært tydelig nok tidligere, men Off-Pitch er på mange måter en klubb på lik linje med lokale fotballklubber rundt om i Norge. Vi er avhengig av frivillige, sponsorer og andre som ønsker å bidra slik at vi skal kunne oppretholde våre tilbud. Dette inkluderer våre gratis tilbud til barn og ungdom som var hovedgrunnen til at vi startet Off-Pitch.


Hvordan du kan støtte klubben


Bli medlem:

Bli medlem for kun kr 650,- per år. Dette inkluderer årets drakt til en verdi av kr 550,-, samt andre fordeler som rabatt på bookinger med mer. Les mer og meld deg inn i klubben her. Du trenger ikke å være bosatt i Oslo for å være medlem. Vi ønsker å samle alle som driver med fotball utenom det organiserte. Så om du spiller fotball på løkka i Tromsø, tirkser i gatene i Trondheim eller spiller FIFA hjemme i din egen stue så vil vi gjerne at du representerer Off-Pitch FC.

Bli sponsor:

Vi ser også etter nye sponsorer og er evig taknemmelig for de vi allerede har. Ønsker din bedrift å bli en del av laget på lik linje med EA Sports, Pepsi Max og Oslo Taxi så ta kontakt med Mathias på mathias@off-pitch.no for å se på mulighetene for samarbeid.

Start et Off-Pitch lag for ditt barn:

I steden for vanlige fotballtreninger tilrettelegger vi for et annreledes tilbud til aktivitet for barn og unge. Start ditt eget lag og kombiner fotball, gaming og flere andre alternnative ball-aktivteter til ditt barn. Les mer om vårt fritidstilbud og meld dere inn her.

Bookinger:

Book banen, sett opp faste avtaler for ditt lag eller lei vårt unike klubblokale til ditt arrangement.


Kjøp utstyr:

Vi utvikler og selger både freestyle fotball-utstyr og street fotball-utstyr. 4Freestyle har lenge vært det størte merket i verden for sporten freestyle fotball og vi har nå satset stort på street fotball-utstyr gjennom Off-Pitch Sports:


Til slutt vil vi gjerne rette en stor takk til alle dere som bidrar! Enten som medlem, ved å booke bane eller lokalet og de som bidrar som frivillig😊🙏🏼

God påske🐣

Hilsen oss i Off-Pitch Norge75 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page