top of page

Fotballbursdag i Oslo

Vi har startet året med mange bursdagsbookinger, noe som er utrolig hyggelig! I den forbindelse ønsker vi å gi dere litt mer informasjon om booking av Off-Pitch Arena for bursdagsfeiringer.


Off-Pitch Arena er det perfekte stedet for å feire en fotballbursdag, ikke bare for barn og ungdom, men også for voksne. I det siste har vi hatt en god blanding av arrangementer for barn, ungdom og voksne, men det er klart at det er barnebursdager det er flest av!Ikke bare for fotballinteresserte

Dersom du har en datter eller en sønn som er veldig interessert i fotball, men flere i vennegjengen ikke nødvendigvis deler den samme lidenskapen for fotball, da er Off-Pitch Arena stedet for dere. Vårt lokale har ikke bare en unik fotballbane, men også en gaming-arena med flere PlayStation 5-stasjoner, storskjerm, SubSoccer, bordtennis, Teqball og et eget rom med langbord for mat, kaker og gaver. Dette er noe vi får gode tilbakemeldinger på, da vi tilbyr aktiviteter som passer for flere.Vi har tre standardpakker, med mulighet for tilpassing.


Pris for 2 timer: kr 2900,-

Pris for 3 timer: kr 3900,-

Pris for 4 timer: kr 4500,-


Dere vil få hele senteret for dere selv med full tilgang til banen vår, gaming-arenaen med alle våre aktiviteter, samt bursdagsrom.


Off-Pitch Arena er ubemannet, så dere vil få tilgang med en kode for å låse dere inn. Lysene på banen skrur seg på automatisk, og dere har tilgang til musikkanlegget og styrer musikken via paden på bordet.

Dersom du ønsker å booke, sender du oss en forespørsel med ønsket tid og dato via vårt bookingskjema.


Vi håper å høre fra deg og at dere også ønsker å booke Off-Pitch Arena til deres fotballbursdag. :)324 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page