top of page

Hva skjer i november hos Off-Pitch?

Oppdatert: 6. nov. 2022


Offsiell åpning 26. november


Den 26. november inviterer Off-Pitch alle til offisiell åpningsdag av Off-Pitch Arena. Dagen starter med NM i løkkefotball og det er mulig for absolutt alle å melde seg på denne turneringen - så meld på din kompisgjeng, venninnegjeng, fotballklubb eller bedrift og få muligheten til å oppleve en unik storstilt fotballfest! Samme dag vil også NM i fotballtriksing skje, her vil triksere fra verdenstoppen konkurrere og vise dere de feteste fotballtriksene som kan gjøres med en fotball.

Les mer og meld dere på som lag eller publikum:Videre vil vi også invitere alle over 18 år til åpningsfest fra 19:00. Her vil det være mulighet for å treffe alle våre Off-Pitch utøvere, DJ, konkurranser og overraskelser.


Vi ønsker samtidig å gjøre alle oppmerksomme på at det vil være mulighet for å booke aktiviteter på vårt senter fra 10. november.Off-Pitch FC - hva skjer i november?


Off-Pitch E-Sport


Off-Pitch E-sport har i oktober signert flere av de beste FIFA-spillerne i Norge og landslagstreneren. Leder for e-sportssatningen, Mathias Brandal forteller fornøyd at dette virkelig vil sette Off-Pitch på e-sportkartet, både nasjonalt og internasjonalt. Han kan også avsløre at vår nye arena vil ha en egen liten arena med tribuner for e-sportutøvere. Alt dette føyer seg inn i vår storsatsning innenfor e-sport og vi gleder oss til å følge dem videre på veien!

Dere kan møte Off-Pitch e-sport og Off-Pitch FC på SpillExpo 11 - 13. november.


Off-Pitch Teqballkllubb


Off-Pitch Teqballklubb skal sende fem utøvere til VM i Tyskland i slutten av november. Leder for Off-Pitch Teqballklubb, Jonathan Å. Olsen, forteller at han synes det er stor stas at det er Off-Pitch som fyller alle plassene i VM-troppen 2022. Utøverne under VM er: Pernille Smith (singel og doubles), Henriette Ingavaldsen (mixed og doubles), Markus Drange Loka (doubles), Alexander Karlsen (doubles og mixed) og Jonathan Å. Olsen (singel).


Selv om Off-Pitch FC innehar de beste utøverne i landet er Jonathan klar på at han ønsker seg flere nybegynnere til klubben. Han håper mange ikke blir redde over det høye nivået flere utøvere i Off-Pitch har og opplyser videre om at Off-Pitch Teqballklubb vil tilby regelmessig åpne treninger gjennom vinteren. Dette vil være for absolutt alle, og vi tar deg i mot uansett hvilket nivå du har. Her vil trener og leder Jonathan Å. Olsen være tilstede for å holde treningene, mer informasjon om dette vil komme senere.Adrian Krog Trikser fra Bergen til Oslo


Adrian Krog, fotballtrikser for Off-Pitch FC, skal trikse med fotball hele veien fra Bergen til Oslo, dette gjør han for inntekt til Kreftforeningen. Dette stunten utføres nå i skrivende stund og han regner med å måtte bruke 25 dager på denne reisen. Hele hans reise kan dere følge via hans TikTok @adriankrog.Tobias Becs - Finalist til prisen "Best football Influencer 2022"


Tobias Becs, grunnlegger av Off-Pitch, er blitt nominert og er nå finalist til prisen «Beste football Influencer" av Globe Soccer Awards. Dette er en utdeling hvor hele fotballverden følger med og flere av de største stjernene er tilstede. Cristiano Ronaldo, Messi, Mbappé og flere andre store navn har stått på scenen og mottatt priser tidligere. I tillegg til min nominasjon har vi også Erling Haaland og Ada Hegerberg som er nominert i hver sin kategor


Det er mulig å stemme på meg opptil 10 ganger per person, og siste frist for å stemme er 10. november: https://fanspot.globesoccer.com/Content/Vote/Search


Det hele avgjøres i kombinasjon av stemmer, som utgjør 25% og en jury av flere kjente footballspillere som utgjør 75%.


Tobias er blitt invitert ned til Dubai for å ta del i seremonien den 17. november.


106 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page