top of page

Lansering av norsk nettbutikk for fotballtriksing og streetfotball 🇳🇴

Den norske nettbutikken er tilbake 🤩🛒 Off-Pitch er det største merke for freestyle og streetfotball i verden 🌎 Og nå har vi lansert nettbutikk på Off-Pitch.no hvor du kan kjøpe alle våre produkter i norske kroner. Ta turen innom Off-Pitch.no og sjekk ut produktene våres❤️‍🔥


Vårt utstyr blir brukt av de beste utøverene i verden


Off-Pitch og 4Freestyle ble først utviklet i 2012 av fotballtrikser Tobias Becs og var det første merket som utviklet profesjonelt utstyr for fotballtriksere. Etter å ha utviklet de første skoene for fotballtriskding i 2014 tok merket virkelig av, og ble det mest brukte merket av profesjonelle utøvere. Off-Pitch overgikk merker som Adidas og Nike og var etterspurt av utøvere verden over.


I dag brukes det fortsatt av de beste utøverene og er fortsatt det mest populære merket blant freestyle fotball og streetfotball utøvere. Selv med større konkurranse har ingen klart å måle seg helt med det norskutviklede sportsmerke.


Med ett internasjonalt fokus har Off-Pitch vært mye mer anonym i Norge, noe vi håper vil endre seg med utviklingen av Off-Pitch Arena og fokuset på å bygge opp et tilbud for barn og ungdom rundt fotballtriksiing og streetfotball, bedre kjent som løkkefotball i Norge.


Det er takket være Off-Pitch som et sportsmerke at vi har kunne opprettholdt klubbhuset og arennaen på Hasle de siste årene. Off-Pitch Arena var hovedsaklig ment som et gratis tilbud til ungdom, men utenn støtte har Off-Pitch stilt opp økonomisk og gjort det mulig å oppretholde tilbudet.


Støtt prosjektet og vår veldedigeorganisasjon ved å kjøpe utstyr fra Off-Pitch i den nye nettbutikken her: https://off-pitch.no/shop

Freestyle fotball


NM i freestyle fotball skulle vise seg å være jevnere enn noen gang. Uten Fagerli-brødrene var det Sindre Herre og Sigve Lamark Monsen som var de to favorittene til å vinne. Selv med en jevn semifinale mellom Sigve og Sondre Ødegaard Aksnes, som endte 2 - 1 i stemmer, så gikk det som først antatt, Sindre mot Sigve i finalen.

Etter en utrolig sterk prestasjon av begge i finalen så var det Sindre Herre som stakk av med seieren og tok over NM-tittelen.

I U16 NM fikk vi samme finale som i fjor, Emma Rudberg mot Karl Jordal. Denne gangen måtte Emma se seg slått etter å ha vunnet finalen mot Karl de siste 2 årene. I år var Karl sterkest og tok U16 NM-tittelen.Panna 1v1


For første gang ble det arrangert NM i Panna, eller 1v1 fotball. Dette ble arrangert i samarbeid med Anders Solum. Her også var det de yngre som briljerte! Det var mange talentfulle unge som deltok i U16, og Sander Thon stakk til slutt av med U16 NM-tittelen i Panna.

I seniorklassen var det Kent, også kjent som trikksepappa, som møtte Emma Rudberg i finalen. Etter ca. 1 minutt slo Emma K.O. på Kent med en panna (tunnel) og stakk av med NM-tittelen i Panna.
Takk til alle deltakere, publikum og de som bidro 🫶🏻

  • Norgesmester i Løkkefotball: Taste of North 🥇

  • Norgesmester i Freestyle Fotball: Sindre Herre 🥇 @sindrefreestyle

  • Norgesmester i Panna: Emma Rudberg 🥇 @freestyleemma

  • Norgesmester U16 Freestyle Fotball: Karl Jordal 🥇 @karlfreestyle

  • Norgesmester U16 Panna: Sander Thon 🥇 @freestyle.sander

Ønsker du å leie Off-Pitch Arena til ditt arrangement kan du lese mer ved å trykke på knappen under.

Eksempler på arrangement: Fotballavslutning, bursdager, firmafest, Game Night, Team building og mye mer.

Bookinger:

Book banen, sett opp faste avtaler for ditt lag eller lei vårt unike klubblokale til ditt arrangement.
41 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page