top of page

Nytt booking og medlemskapsystem


Mer forståelig og nye priser


Vi har nå endret vårt bookingsystem for å gjøre det enklere og mer forståelig for dere som ønsker å booke aktiviteter på Oslo street fotballsenter.


Dere betaler kr 100,- per deltaker, med en minimumspris per aktivtet:

Pris per aktivitet:

Off-Pitch Fotball: kr 600,- per 45 min (+ kr 100,- per deltaker over 6 deltakere)

Basket: kr 400,- per 45 min (+ kr 100,- per deltaker over 4 deltakere)

Teqball: kr 200,- per 45 min (+ kr 100,- per deltaker over 2 deltakere)

Panna: kr 200,- per 45 min (+ kr 100,- per deltaker over 2 deltakere)

E-sport: kr 300,- per 45 min (+ kr 100,- per deltaker over 3 deltakere)

Dersom du er medlem trekkes kr 100,- fra hver time per medlem. Som medlem betaler man for et månedsabonnement og derfor kr 0,- per time.


Det er selvfølgelig mulig å være færre enn minimumsantall per booking. Prisen blir da minimumsprisen for valgt aktivitet.


Nye priser og medlemskap:

Fra vi startet opp og ut 2021 har vi hatt veldig lave priser sammenlignet med andre aktører som leverer lignende tjenester. Både på grunn av nedstening i lange perioder og fordi vi ønsker å prissette oss for fremtidig drift ser vi nødt til å øke prisene noe. Vi har fortsatt lave priser sammenlignet med lignende aktører og per person vil ikke prisene utgjøre stor forrskjell.


Medlemskap:


Alle våre medlemskap er individuelle og er ment for de som ønsker å benytte seg av våre aktiviteter regelmessig. Som medlem i Off-Pitch FC får du også tilgang til vårt styrkerom og kan trene styrke i tillegg til å spille Off-Pitch fotball, basket og våre andre aktiviteter.

Det er fullt mulig å ta med personer som ikke er medlem i en booking. De som ikke er medlem betaler da sin andel av bookingen.Hilsen

Tobias

Off-Pitch Norge

Oslo Street Fotballsenter105 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page