top of page

Off-Pitch Arena - Et unikt eventlokale til ditt arrangement

Endelig er oppussingen av Off-Pitch Arena ferdig, og vi er klare til å ta i mot arrangement bookinger.

Les mer og book Off-Pitch Arena til ditt arrangement her.


Et lokale du ikke finner noe annet sted!


Velkommen til Off-Pitch Arena, det unike arrangementlokalet som vil gi deg en opplevelse du aldri vil glemme. Med totalt 500 kvadratmeter fordelt på 2 rom, er dette lokalet perfekt for alle slags arrangementer, enten det er for jobb eller moro.


Off-Pitch Arena er ikke bare et vanlig lokale, det inneholder også vår Off-Pitch cageballbane og tribune som gir en autentisk fotballstadionfølelse. I tillegg er vi stolte av å være det eneste fotballstadionet fra Skandinavia som er representert i FIFA23.Vårt arrangementrom er utstyrt med alt du trenger for å gjøre ditt arrangement til en suksess. Fra vårt møterom til hovedrommet for mingling, utstilling av produkter og lanseringer, til vår e-sport arena som har alt du trenger for en gaming-opplevelse på toppnivå. Med tribune, prosjektor, gaming oppsett og racing stol til gaming vil du garantert føle deg som en proff under arrangementet.Vi kan imøtekomme alle typer arrangementer, enten det er en barnebursdag, et bedriftsarrangement, en forestilling, et julebord, en konfirmasjon, en lansering og messe, lønningspils, pop-up, en TV-, film- eller foto-produksjon eller et team-building arrangement.

La oss hjelpe deg med å gjøre ditt neste arrangement til en suksess. Ta kontakt med oss i Off-Pitch Arena for å finne ut mer om vårt fantastiske arrangementlokale og planlegge ditt neste arrangement i stil.


58 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page