top of page

Off-Pitch x EA Sports FIFA🎮⚽️

I's in the game🎮


Off-Pitch Arena og vår nyeste kleskolleksjon er nå å finne i FIFA23.


Den første arenaen fra Skandinavia i FIFA. ikke en gang Ullevaal, Parken eller Friends Arena er å finne i spillet.

EA Sports x Off-Pitch arrangement: En feiring av gatefotball og lanseringen av FIFA23Lørdag 4. mars slo EA Sports og Off-Pitch Arena seg sammen for å arrangere et event som feiret lanseringen av Off-Pitch Arena i FIFA23 og viste frem det beste av gatefotball.


Arrangementet fant sted på Off-Pitch Arena, et unikt lokale med Cracked ice banen og trakk til seg noen av de beste gatefotballspillerne og freestylere fra hele verden.


Midtpunktet på eventet var en gatefotballturnering som inkluderte 10 lag sammensatt av profesjonelle gatefotballspillere og lokale kjendiser. Kampene var intense og fylt med imponerende ferdigheter, inkludert flere "pannas" og annen fancy fotarbeid.


Turneringen fant sted på den nylig lanserte Off-Pitch Arena-banen, som nå er tilgjengelig for spillere å bruke i FIFA23. Dette betyr at fotballentusiaster fra hele verden nå kan velge å spille på Off-Pitch Arena fra komforten av sine egne hjem.


Etter en spennende turnering fylt med imponerende ferdigheter og intense kamper, sto Street Monsters frem som vinnerne. Lagets seier ble sikret etter at Mehdi Amri satte historie ved å score det avgjørende målet med et spektakulært brassespark.


Etter turneringen gikk det over i Game Night hvor alle fikk spille på banen i FIFA23. Attitude Tattoo ga også bort gratis tatoveringer, og Downtown Barbers Oslo ga bort gratis hårklipp, blant annet.EA Sports x Off-Pitch eventet var en stor suksess og brakte fotballentusiaster fra hele verden sammen for å feire sporten. Arrangementet viste frem imponerende grafikk og realistisk gameplay fra FIFA23, samtidig som det satte fokus på streetfotball, eller løkkefotball som det heter i Norge. Alt i alt var det et minneverdig arrangement som markerte begynnelsen på et nytt kapittel i fotballspillverdenen.Tobias, grunnlegger av Off-Pitch sier


"Jeg er utrolig stolt av at banen jeg har designet, og den nye kleskolleksjonen er å finne i verdens største fotballspill, nemlig FIFA23. Off-Pitch Arena er kanskje liten, men det er den første stadion fra Skandinavia som noen sinne har vært i FIFA. Ikke en gang Ullevaal, kampen eller Friends Arena er å finne i spillet.

Da jeg startet å trikse stod jeg ofte nede ved togstasjonen på Oslo S, i parkeringshus eller ved tigeren hvor vi som regel ble kastet bort av vektere. Vi som drev med egenorganisert fotball hadde ingen egen arena hvor vi kunne møtes og trene. Drømmen min var å en dag lage et eget sted hvor jeg og andre som driver med alternativ fotball kunne trene. I 2020 ble det første Off-Pitch senteret åpnet, og i 2022 åpnet vi Off-Pitch Arena på Hasle i Oslo, hvor vi er i dag.

Men jeg hadde aldri drømt om at den arenaen skulle bli spilt på av folk fra hele verden. I dag sitter det folk i Japan, Peru, Australia, USA, England og mange flere land å spiller på Off-Pitch Arena på Hasle i Oslo i sin egen stue i sitt eget land."


Cracked Ice collection

Den nye kolleksjonen designet av Tobias er inspirert av det kalde nordiske været.


Se hele kolleksjonen og kjøp den her: https://off-pitch.shop


Den håndmalte ballen laget av Tobias ble solgt for kr 5000,-. Pengene går til Off-Pitch Project, vår veldedige organisasjon som jobber for et bedre tilbud til ungdom gjennom egenorganisert idrett.


#oslo #fotball #fifa23 #cageball #kunst #mote #norskdesign

15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page