top of page

Oppdatering rundt restriksjoner og pålagt nedstenging


Oppdatering:


Det er beklageligvis vedtatt at treningssentrene i Oslo må holdes stengt frem til 14.desember. Hva som skjer etter dette, vet vi dessverre lite om foreløpig, men vi registrerer at smittetallene i Oslo nå så smått har begynt å avta noe. Vi velger derfor å være forsiktige optimister med tanke på å kunne åpne igjen før jul.

Medlemskap og betaling:

Treningsavgiften ble belastet som vanlig for mange av dere, som betaling for perioden 1.-30.november. Vi ønsker å informasjon om at de som ønsker å kompenseres for disse 3 ukene som har gått tapt, må ta kontakt med oss, slik at vi får lagt dette inn i medlemskapet deres og refundert dere.

Vi har samtidig opplevd en fantastisk støtte, og mange har valgt å la betalingen gå sin gang, for å hjelpe oss å holde hjulene i gang, gjennom nok en ekstremt vanskelig periode. Dette har vært essensielt for at vi som senter skal komme gjennom dette, da vi har måttet permittere ansatte fra første dag, men likevel måttet bære lønnskostnadene i ytterligere 2 uker uten støtte fra stat eller kommune. Samtidig får vi først lov til å søke om å komme med i kompensasjonsordningen i slutten av januar, med evt utbetaling tidligst i februar. Dersom vi kvalifiserer til å få kompensasjon, så får vi kun dekket inntil 85% av våre faste kostnader (som husleie, forsikring, strøm osv.). Erfaringen fra sist periode viste oss at dette ikke dekket inn husleie kostnaden engang.

Desember betaling:

Vi står nå foran desember, og betaling for medlemskap for denne måneden trekkes som vanlig på datoen dere ble medlem. Vi har valgt å la også denne fakturaen gå som vanlig, etter tilbakemelding fra mange som ønsker å fortsatt bli med å støtte oss videre. Det er derfor viktig at alle som ønsker at vi skal stoppe desember trekket fra kontoen, eller stoppe betalingen, om å sende en epost til tobias@off-pitch.no. Vi ønsker ikke at noen skal føle en forpliktelse i å støtte oss gjennom dette, da mange av dere også opplever tøffe og vanskelige tider nå igjen.

Dere vil bli trukket, men vi vil da refundere dere for betalingen.

Gode nyheter:

Når vi åpner opp igjen kan vi tilby dere et enda bedre senter:) Vi har stått på og utvider senteret med en ny basketballbane. Kun en kurv, men i høy kvalitet og oppmerket bane. Vi har også fått på plass et mindre styrkerom som kun er tilgjengelig for medlemmer.

Vi gleder oss til å se dere igjen snart:)

Hvis du ikke allerede følger oss på Instagram og Facebook så gjør gjerne det for oppdateringer:Hilsen

Tobias

Off-Pitch Norge

Oslo Street Fotballsenter59 visninger0 kommentarer

Комментарии


bottom of page