top of page

NM Helga 2021 ble en stor suksess!

Fra kl 09.00 lørdag morgen til kl 18.00 lørdag ettermiddag gikk det i ett på Oslo street fotballsenter. Hvert minutt ble fylt med ulike former for alternativ fotball og egenorganisert idrett. Med historiens første Norgesmesterskap i Teqball og Løkkefotball lå det ann til å bli en dag som går inn i historiebøkene.


Dagen startet med gruppespill i Teqball hvor vi hadde med utøvere fra ulike steder i landet. Blant annet Jonas og stian fra Klæbu IL. Se intervju under:Etter gruppespill i Teqball gikk vi rett inn i U16 NM. Dette er også første gang det blir arrangert Norgesmesterskap i U16 hvor Emma stakk av med seieren. Se intervju med Emma her:Dagen fortsatte med gruppespill i Løkkefotball hvor det gikk hett for seg! Nivået var kjempe høyt og atmosfæren var på topp!

Etter gruppespillet stod kvartfinalene klare, XXL vs Dana Bakeri og Dream Team vs Boners VI. 2 gjevne matcher hvor Dana Bakeri og Boners VI dro de lengste stråene og sikret seg plass i finalen.


Rett etter kvartfinalene i løkkefotball satt vi i gang med kvartfinaler i freestyle fotball etterfulgt av semifinaler hvor Brynjar Fagerli møtte Sindre Herre og Erlend Fagerli møtte Sigve Lamark Monsen. Som i fjor og året før der stakk brødrene Fagerli av med seieren i begge semifinalene og sikret seg hver sin plass i finalen.


Finaleshowet


Kl 16.15 var finaleshowet i gang. De beste av de beste i alle 3 grenene stod igjen og først ut var finalen i Teqball, Aleksander Mørland Karlsen mot Jonathan Åmot Olsen. De vartet opp med litt av et show hvor Jonathan stakk av med seieren og ble den første Norgesmesteren i Teqball noen sinne.Kort tid etter var bronsefinalen i Løkkefotball i gang og etter en gjeve match mot Dana Bakeri i semifinalen dro endelig XXL det lengste strået og stakk av med 3. plassen i NM i løkkefotball.


Etter bronsefinalen var det klart for bronsefinale i freestyle fotball hvor Sindre Herre gikk av med seieren. I finalen stod Erlend Fagerli mot sin bror Brynjar Fagerli som skal forsøke å forsvare sin tittel fra i fjor. Etter en intens battle med skyhøyt nivå så er det Erlend Fagerli som tar over Norgesmester tittelen fra Brynjar.Da var det kun finalen i løkkefotball som gjenstod, Dana Bakeri mot Boners VI. Etter en lang dag med korte og intense kamper var begge lag slitne. Men man kunne se at begge lag ga det de hadde igjen av krefter. Hemmeligheten lå nok i børeken fra Dana Bakeri for de var tydelig sterkere i finalen og vant overlegent. Vi kunne derfor kåre historiens første Norgesmester i løkkefotball og avslutte NM Helga 2021 med 3 nybakte Norgesmestere.


Etter et vellykket NM i løkkefotball er vi nå på utkikk etter lag til Norges streetfotball-liga med oppstart i janaur. Les mer og meld på lag her318 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page